Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo del Tolete (1595784) - Marinoteamclub (1599333) » 659788809: T63/J8/VII

Liga 659788809 Información oficial sobre el partido 659788809 en Hattrick

25.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / VII.58 (38094)

Pinseque Alineación oficial del equipo 'Pinseque' en el partido 0 - 4 Marinoteamclub Alineación oficial del equipo 'Marinoteamclub' en el partido
0 - 1 Felix Zungu (30')
0 - 2 Patrycy Strużek (30')
0 - 3 Ramón Verdeja (70')
0 - 4 Martiniano Massa (74')
Pinseque Alineación oficial del equipo 'Pinseque' en el partido 0 - 4 Marinoteamclub Alineación oficial del equipo 'Marinoteamclub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pinseque Alineación oficial del equipo 'Pinseque' en el partido 0 - 4 Marinoteamclub Alineación oficial del equipo 'Marinoteamclub' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinseque

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Abel García no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rubén Gorostidi de Pinseque amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Marinoteamclub

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): En Felix Zungu donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 30 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 184 Minuto 30 (Gol de penalti): Passaven 30 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Patrycy Strużek va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 115 Minuto 70 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 70 minuts de joc, Ramón Verdeja, corrent com un esperitat, superà primer Alberto Mosquera per velocitat, i després el porter posant el 0 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Martiniano Massa va augmentar l'avantatge de Marinoteamclub a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 7 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Martiniano Massa va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Svyatoslav Sintsov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ju-Hyeok Park va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Alberto Mosquera per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Marinoteamclub quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ju-Hyeok Park va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Svyatoslav Sintsov. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Felix Zungu, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 85 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Marinoteamclub va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Norbert Sapieha.