Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Dirlewanger (1461492) - Fènix_CAT (308264) » 659788141: T63/J9/VII

Liga 659788141 Información oficial sobre el partido 659788141 en Hattrick

01.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / VII.46 (38082)

No hi havia a València Alineación oficial del equipo 'No hi havia a València' en el partido 2 - 1 Fènix_CAT Alineación oficial del equipo 'Fènix_CAT' en el partido
0 - 1 Miguel Ángel Jofresa (19')
Antonio Mosquera (32') 1 - 1
Antonio Mosquera (76') 2 - 1
No hi havia a València Alineación oficial del equipo 'No hi havia a València' en el partido 2 - 1 Fènix_CAT Alineación oficial del equipo 'Fènix_CAT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
No hi havia a València Alineación oficial del equipo 'No hi havia a València' en el partido 2 - 0 Fènix_CAT Alineación oficial del equipo 'Fènix_CAT' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

No hi havia a València

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Antonio Mosquera, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Antonio Mosquera de València aconseguir un gol al minut 76 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 26 minuts, en Francisco Manuel Castellote no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fènix_CAT. La jugada d'estratègia del València per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mario Alberto Valencina va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Diego Buelna va estar a punt de marcar al minut 29 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Andreu Bayarri va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de València se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Assirem Saquim va estar a punt d'acabar en gol al minut 59, però el porter visitant Efrén Arbo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Diego Buelna va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): València per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 65, quan Patxi Hernáiz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Echazarreta de València va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fènix_CAT

Goles Goles

  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Gonzalo Herrero estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Miguel Ángel Jofresa va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 19.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): El Fènix_CAT va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 62, però en José Luis Alonso de Santocildes va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.