Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

koopatroopa f.c. (441763) - Súria Lakers! (993217) » 659787036: T63/J13/VII

Liga 659787036 Información oficial sobre el partido 659787036 en Hattrick

29.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / VII.26 (38062)

Keating F.C. Alineación oficial del equipo 'Keating F.C.' en el partido 5 - 2 Súria Lakers! Alineación oficial del equipo 'Súria Lakers!' en el partido
Alfeo Amor (6') 1 - 0
Pedro Tomás Ozores Rey (11') 2 - 0
Juan Francisco Barrutieta (25') 3 - 0
Ibán Ameijeiras (66') 4 - 0
Al·lodi Sansó (70') 4 - 1
Alfeo Amor (72') 5 - 1
5 - 2 Pablo Aleiza (84')
Keating F.C. Alineación oficial del equipo 'Keating F.C.' en el partido 5 - 2 Súria Lakers! Alineación oficial del equipo 'Súria Lakers!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Keating F.C. Alineación oficial del equipo 'Keating F.C.' en el partido 3 - 1 Súria Lakers! Alineación oficial del equipo 'Súria Lakers!' en el partido
Tiene suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Keating F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): Alfeo Amor va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Keating, al minut 6. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pedro Tomás Ozores Rey va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Juan Francisco Barrutieta es va introduir dins la defensa central al minut 25, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 105 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 66, Adei Zibitz va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Ibán Ameijeiras que, sense oposició, la va convertir en gol 4 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 125 Minuto 70 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Al·lodi Sansó, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 4 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Keating van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alfeo Amor va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8, Paco Rivas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Higini Miralles va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Al·lodi Sansó, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Súria Lakers!

Goles Goles

  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 84, el jugador visitant Pablo Aleiza va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ramón Parada ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Pere Ramon Masens va fer una estirada espectacular al minut 82, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Hipolito Gómez de Mercado.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Ignacio Labraña Martinez la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Lakers! havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Lakers! va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 88, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Pablo Aleiza.