Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aguilas Azules (989256) - Los Amigoh (123755) » 659784591: T63/J3/VI

Liga 659784591 Información oficial sobre el partido 659784591 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / VI.1007 (15325)

UD Carcaixent Alineación oficial del equipo 'UD Carcaixent' en el partido 1 - 4 despertaferrobo Alineación oficial del equipo 'despertaferrobo' en el partido
Diego Guerendain (32') 1 - 0
1 - 1 Francesc Manera (35')
1 - 2 Styrbjörn Gustafsson (40')
1 - 3 Aday Aedo (41')
1 - 4 José Grajal (84')
UD Carcaixent Alineación oficial del equipo 'UD Carcaixent' en el partido 1 - 4 despertaferrobo Alineación oficial del equipo 'despertaferrobo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UD Carcaixent Alineación oficial del equipo 'UD Carcaixent' en el partido 2 - 0 despertaferrobo Alineación oficial del equipo 'despertaferrobo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Carcaixent

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 32 gràcies a la jugada de Diego Guerendain, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 125 Minuto 41 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Aday Aedo va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 41. 1-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Diego Cervati del Carcaixent ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Rafa Fernán gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pedro Ignacio Pareja va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Carcaixent va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Jesús Montes va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 200 Minuto 42 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 42 amb una falta ben llançada per en Rafael Humara, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 201 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Rafa Fernán no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Jesús Montes va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 70 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al 78, Diego Cervati hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Pedro Ignacio Pareja. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Pedro Ignacio Pareja i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Carcaixent, però el xut de Jesús Montes va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Montes de Carcaixent es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 83, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

despertaferrobo

Goles Goles

  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): El despertaferrobo era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Francesc Manera va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de despertaferrobo eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 40, Styrbjörn Gustafsson va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): En José Grajal va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): despertaferrobo van sortir al contraatac al minut 82, però Styrbjörn Gustafsson va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Lanús de despertaferrobo es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Nogueras de despertaferrobo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.