Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SCR Penya Deportiva (313079) - Licinciaos (311373) » 659783616: T63/J12/VI

Liga 659783616 Información oficial sobre el partido 659783616 en Hattrick

22.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / VI.989 (15307)

Llevanti Alineación oficial del equipo 'Llevanti' en el partido 2 - 1 Licinciaos Alineación oficial del equipo 'Licinciaos' en el partido
Jens Würth (15') 1 - 0
Saleem Dueis (64') 2 - 0
2 - 1 Eduard Horvath (79')
Llevanti Alineación oficial del equipo 'Llevanti' en el partido 2 - 1 Licinciaos Alineación oficial del equipo 'Licinciaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Llevanti Alineación oficial del equipo 'Llevanti' en el partido 6 - 1 Licinciaos Alineación oficial del equipo 'Licinciaos' en el partido
Es un cenizo 6.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llevanti

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Llevanti va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 15 Jens Würth va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Llevanti va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Saleem Dueis progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 17 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Tonko Maršanić va ser clau en la jugada d'atac de Llevanti al minut 17, quan ell mateix va fer una passada brutal a Johan Håkansson, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Antonio César Olano. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): Al minut 34, Eugenio Estigarribia gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Johan Håkansson de Llevanti va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Licinciaos

Goles Goles

  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Eduard Horvath de Licinciaos després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Licinciaos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 262 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Javier López-Pintado per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 19, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Licinciaos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Xoel Ossorio, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 262 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Licinciaos va estar a punt d'empatar al 49 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jaroslav Škopík que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier López-Pintado de Licinciaos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.