Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Club Can Avis (1462085) - Deóbriga (313236) » 659782747: T63/J5/VI

Liga 659782747 Información oficial sobre el partido 659782747 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / VI.974 (15292)

Atlètic Club Can Avis Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Can Avis' en el partido 4 - 0 Deóbriga Alineación oficial del equipo 'Deóbriga' en el partido
Radu Creţu (41') 1 - 0
Khaleel Al Sulaiti (44') 2 - 0
Matias Moreira (63') 3 - 0
Matias Moreira (88') 4 - 0
Atlètic Club Can Avis Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Can Avis' en el partido 4 - 0 Deóbriga Alineación oficial del equipo 'Deóbriga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlètic Club Can Avis Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Can Avis' en el partido 3 - 0 Deóbriga Alineación oficial del equipo 'Deóbriga' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Club Can Avis

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Can Avis s'avançava al marcador al minut 41, després d'un rebot que va caçar en Radu Creţu per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Can Avis va aconseguir el 2 - 0 quan Khaleel Al Sulaiti va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 63, Khaleel Al Sulaiti va pentinar un córner cap al segon pal que Matias Moreira va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 0.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Amb 88 minuts jugats, en Matias Moreira va augmentar l'avantatge de Can Avis a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Edgar David! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Matias Moreira va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Csaba Kázmér va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Matias Moreira gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Csaba Kázmér va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 208 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Hans Leykam de Can Avis va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Andrej Huraczeuski que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 225 Minuto 87 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Hans Leykam va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Radu Creţu.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paco Verdejo de Can Avis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Deóbriga

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 49 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Bertalan Herceg, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.