Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Apalachicola (491934) - FCPiltrafillas (1588970) » 659781630: T63/J5/VI

Liga 659781630 Información oficial sobre el partido 659781630 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / VI.954 (15272)

Apalachicola Alineación oficial del equipo 'Apalachicola' en el partido 1 - 0 FCPiltrafillas Alineación oficial del equipo 'FCPiltrafillas' en el partido
Martin Semeniak (36') 1 - 0
Apalachicola Alineación oficial del equipo 'Apalachicola' en el partido 1 - 0 FCPiltrafillas Alineación oficial del equipo 'FCPiltrafillas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Apalachicola Alineación oficial del equipo 'Apalachicola' en el partido 2 - 0 FCPiltrafillas Alineación oficial del equipo 'FCPiltrafillas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Apalachicola

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Apalachicola contenien la respiració mentre en Martin Semeniak s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ixaka Andiazabal va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Apalachicola a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Firas Knefati va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Silviu Bilţ al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Eduardo Manuel Fabrer va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan Ixaka Andiazabal de Apalachicola gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

FCPiltrafillas

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de FCPiltrafillas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Antonio Gattai va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): El FCPiltrafillas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 27, però en Lars van Rij va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Fiete Stich va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FCPiltrafillas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julius Hagmayr de FCPiltrafillas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.