Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paterna UD (1333374) - Come On You Irons !! (1592637) » 659770200: T63/J4/VI

Liga 659770200 Información oficial sobre el partido 659770200 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / VI.750 (15068)

Tercera Etapa CF Alineación oficial del equipo 'Tercera Etapa CF' en el partido 1 - 2 Come On You Irons !! Alineación oficial del equipo 'Come On You Irons !!' en el partido
0 - 1 Miroslav Kudláček (43')
0 - 2 Toni 'The Iron' Adam (69')
Benjamin Berger (70') 1 - 2
Tercera Etapa CF Alineación oficial del equipo 'Tercera Etapa CF' en el partido 1 - 2 Come On You Irons !! Alineación oficial del equipo 'Come On You Irons !!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tercera Etapa CF Alineación oficial del equipo 'Tercera Etapa CF' en el partido 1 - 2 Come On You Irons !! Alineación oficial del equipo 'Come On You Irons !!' en el partido
Tiene un resultado normal 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,1 % 0,5 % 90,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tercera Etapa CF

Goles Goles

  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): Benjamin Berger de Tercera va demostrar les seves habilitats al minut 70 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Tercera Nicolás Centeno quasi marca al minut 30 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Javad Ebrahim Nejad l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): El Tercera va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 66, però en Javad Ebrahim Nejad va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Nicolás Centeno de Tercera va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Come On You Irons !!

Goles Goles

  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Miroslav Kudláček va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Toni 'The Iron' Adam de West Ham va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): West Ham va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 15, quan David San Pedro va quedar-se sol davant el porter Danushka Senanayake, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Danushka Senanayake, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Miroslav Kudláček no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Es duien 41 minuts de partit jugats quan Ondrej Jabúrek va estar a punt de posar per davant a West Ham amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Danushka Senanayake va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Toni 'The Iron' Adam es va quedar sol davant del porter, al minut 57. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): West Ham quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Patryk Staniaszek va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marc Noble de West Ham amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.