Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SPARTA DE LEVANTE (1419566) - R.C.J. Los Ratones (118837) » 659768680: T63/J2/VI

Liga 659768680 Información oficial sobre el partido 659768680 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / VI.723 (15041)

Los Jertas Alineación oficial del equipo 'Los Jertas' en el partido 3 - 2 R.C.J. Los Ratones Alineación oficial del equipo 'R.C.J. Los Ratones' en el partido
Lucian Stegăroiu (33') 1 - 0
1 - 1 Sergio Arias (41')
Marek Łuszczek (51') 2 - 1
2 - 2 Axel Obauer (65')
Marek Łuszczek (72') 3 - 2
Los Jertas Alineación oficial del equipo 'Los Jertas' en el partido 3 - 2 R.C.J. Los Ratones Alineación oficial del equipo 'R.C.J. Los Ratones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Jertas Alineación oficial del equipo 'Los Jertas' en el partido 0 - 2 R.C.J. Los Ratones Alineación oficial del equipo 'R.C.J. Los Ratones' en el partido
Tiene bastante suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Jertas

Goles Goles

  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 33 minuts quan Lucian Stegăroiu va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Jertas.
  • 138 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Emanuele Pipieri arribés a peus de Marek Łuszczek, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Jertas el 2 - 1.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Jertas contenien la respiració mentre en Marek Łuszczek s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Maykol Barriga haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Jertas al minut 17.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Jertas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Emanuele Pipieri va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Kaupo Kallas va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Kaupo Kallas de Jertas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

R.C.J. Los Ratones

Goles Goles

  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 41 minuts Sergio Arias va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Axel Obauer que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Fredric Pettersson va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 14, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però César Sánchez Gil va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Robert Binder va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de César Sánchez Gil, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en Genís Palahí va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Ratones creava perill des de la dreta al minut 62, però en César Sánchez Gil, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Juan Alfredo Barreto desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Robert Binder que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Ratones va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Fredric Pettersson es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Thomas Bernard de Ratones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.