Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rey palentino (1593430) - Teamkanibal (1581313) » 659766367: T63/J11/VI

Liga 659766367 Información oficial sobre el partido 659766367 en Hattrick

15.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / VI.681 (14999)

rey palentino Alineación oficial del equipo 'rey palentino' en el partido 1 - 1 Vrbs Victrix Osca Alineación oficial del equipo 'Vrbs Victrix Osca' en el partido
Marco Palamides (59') 1 - 0
1 - 1 Pirouz Farhang (79')
rey palentino Alineación oficial del equipo 'rey palentino' en el partido 1 - 1 Vrbs Victrix Osca Alineación oficial del equipo 'Vrbs Victrix Osca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
rey palentino Alineación oficial del equipo 'rey palentino' en el partido 3 - 0 Vrbs Victrix Osca Alineación oficial del equipo 'Vrbs Victrix Osca' en el partido
Tiene mala suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rey palentino

Goles Goles

  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Marco Palamides, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del palentino se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 59.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Harri Kaarre va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): palentino va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Neelko van Staaveren va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Silviu Curean.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Neelko van Staaveren va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): palentino va estar a punt de posar-se per davant al minut 33 però Marco Palamides va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Harri Kaarre gairebé va marcar per a palentino des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81, Harri Kaarre arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Vrbs Victrix Osca

Goles Goles

  • 137 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Tobias Moritz va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 79 de joc. Pirouz Farhang es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a VV Osca va estar a punt d'arribar en un córner. En Raúl Martínez Campos va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): VV Osca van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 82 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Pirouz Farhang no va ser gens encertat.