Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. MONTAÑESA (1462073) - Soto`s Athletic Club (121782) » 659765464: T63/J10/VI

Liga 659765464 Información oficial sobre el partido 659765464 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / VI.665 (14983)

C.F. MONTAÑESA Alineación oficial del equipo 'C.F. MONTAÑESA' en el partido 2 - 2 Soto`s Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Soto`s Athletic Club' en el partido
Vladimiro Espinel (39') 1 - 0
1 - 1 José María Caparriaga (41')
1 - 2 Laurendi Gaunarena (42')
James Rohrich (43') 2 - 2
C.F. MONTAÑESA Alineación oficial del equipo 'C.F. MONTAÑESA' en el partido 2 - 2 Soto`s Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Soto`s Athletic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.F. MONTAÑESA Alineación oficial del equipo 'C.F. MONTAÑESA' en el partido 2 - 3 Soto`s Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Soto`s Athletic Club' en el partido
Tiene un resultado normal 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,8 % 51,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. MONTAÑESA

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els seguidors del MONTAÑESA contenien la respiració mentre en Vladimiro Espinel s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en James Rohrich va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. MONTAÑESA empatava el partit, 2 a 2, al minut 43.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): MONTAÑESA va estar a punt de posar-se per davant al minut 31 però Giovanni Oggioni va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 es va veure una gran oportunitat per a MONTAÑESA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Lorenzo Jiménez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lorenzo Jiménez va estar a punt d'acabar en gol al minut 61, però el porter visitant Fernando Garcifuentes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kenni Wilhjelm! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En James Rohrich va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MONTAÑESA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vladimiro Espinel de MONTAÑESA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Soto`s Athletic Club

Goles Goles

  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 en José María Caparriaga va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 174 Minuto 42 (Gol de penalti): Al minut 42 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Laurendi Gaunarena va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Nicolás Pardo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Víctor Elí Wilches no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Athletic va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 48, quan Víctor Elí Wilches va quedar-se sol davant el porter Nicolás Pardo, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Laurendi Gaunarena de Athletic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.