Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AK Hero (CS2) (1456498) - CRD Topillos (1367155) » 659763696: T63/J1/VI

Liga 659763696 Información oficial sobre el partido 659763696 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VI.634 (14952)

Patata Mecánica H.C. Alineación oficial del equipo 'Patata Mecánica H.C.' en el partido 0 - 2 Bonnie de Naranco Alineación oficial del equipo 'Bonnie de Naranco' en el partido
0 - 1 Ferran Perejuan (24')
0 - 2 Thierry Rayon (36')
Patata Mecánica H.C. Alineación oficial del equipo 'Patata Mecánica H.C.' en el partido 0 - 2 Bonnie de Naranco Alineación oficial del equipo 'Bonnie de Naranco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patata Mecánica H.C. Alineación oficial del equipo 'Patata Mecánica H.C.' en el partido 1 - 0 Bonnie de Naranco Alineación oficial del equipo 'Bonnie de Naranco' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patata Mecánica H.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Armantas Čiornas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Patata va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Simon Maina va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Simon Maina de Patata va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Armantas Čiornas de Patata va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Bonnie de Naranco

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Naranco va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 24, quan Ferran Perejuan, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Thierry Rayon, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Thierry Rayon ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Jordi Molera va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Naranco que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Francisco Cana Galindo va entorpir al marcador d'en Raúl Manjarín per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Naranco van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 21, però el xut de Armin Jans des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Thierry Rayon, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 68 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Naranco va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jordi Molera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.