Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Coctelero's (1339055) - Galactikos de San Miguel (799573) » 659763359: T63/J1/VI

Liga 659763359 Información oficial sobre el partido 659763359 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VI.628 (14946)

KAPAZAO Alineación oficial del equipo 'KAPAZAO' en el partido 1 - 4 Sorin Tap Club Alineación oficial del equipo 'Sorin Tap Club' en el partido
Giuseppe Rodini (40') 1 - 0
1 - 1 Eugeniu Bujor (44')
1 - 2 Sandro Cassano (58')
1 - 3 Víctor Elorrieta (82')
1 - 4 Rafael Arasa (86')
KAPAZAO Alineación oficial del equipo 'KAPAZAO' en el partido 1 - 4 Sorin Tap Club Alineación oficial del equipo 'Sorin Tap Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KAPAZAO Alineación oficial del equipo 'KAPAZAO' en el partido 0 - 2 Sorin Tap Club Alineación oficial del equipo 'Sorin Tap Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KAPAZAO

Goles Goles

  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): KAPAZAO va posar-se per davant 1 - 0 al minut 40, quan Giuseppe Rodini va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 51 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Aiert Etsain va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Bartelmi Barros Aguado, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Sorin Tap Club

Goles Goles

  • 162 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 44 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Eugeniu Bujor de sor marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 108 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 58, en Rafael Arasa la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Sandro Cassano que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Víctor Elorrieta de sor l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 82 de partit.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Rafael Arasa va aprofitar un error defensiu al minut 86, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a sor.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Laureano Julve, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sandro Cassano no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del sor van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Blas Camero, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 41 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Sorin Ţap va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Blas Camero va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 Laureano Julve va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de 唐 (Tang) 儒翔 (Ruxiang), i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.