Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

POZO ALMERÍA CD (123681) - CD. Cabeza del buey (1580952) » 659762438: T63/J9/VI

Liga 659762438 Información oficial sobre el partido 659762438 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / VI.611 (14929)

U.E. Tossa Alineación oficial del equipo 'U.E. Tossa' en el partido 2 - 1 CD. Cabeza del buey Alineación oficial del equipo 'CD. Cabeza del buey' en el partido
0 - 1 Juan Borrel (26')
Hikmet Arkoç (47') 1 - 1
Dario Martins (66') 2 - 1
U.E. Tossa Alineación oficial del equipo 'U.E. Tossa' en el partido 2 - 1 CD. Cabeza del buey Alineación oficial del equipo 'CD. Cabeza del buey' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.E. Tossa Alineación oficial del equipo 'U.E. Tossa' en el partido 3 - 0 CD. Cabeza del buey Alineación oficial del equipo 'CD. Cabeza del buey' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Tossa

Goles Goles

  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Hikmet Arkoç de Tossa va aconseguir igualar el partit al minut 47, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): El jugador Dario Martins de Tossa, després de 66 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Tossa va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Dario Martins va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kiro Koev.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Tossa va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Zenon Niedbała la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 es va veure una gran oportunitat per a Tossa per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antoine Gosnet, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Dario Martins. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local José Eduardo Vayas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

CD. Cabeza del buey

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tossa. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Juan Borrel la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Cabeza es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 26.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 9 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Francesc Estellé va ridiculitzar a en José Urzáiz Castro amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Cabeza van sortir al contraatac al minut 23, però Juan Borrel va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.