Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villafranca City (312286) - Taragoña FC (436466) » 659758222: T63/J6/VI

Liga 659758222 Información oficial sobre el partido 659758222 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / VI.536 (14854)

Ath. Paraguana Alineación oficial del equipo 'Ath. Paraguana' en el partido 1 - 2 Taragoña FC Alineación oficial del equipo 'Taragoña FC' en el partido
0 - 1 Derek Kile (40')
0 - 2 Derek Kile (48')
Rufino Dora (79') 1 - 2
Ath. Paraguana Alineación oficial del equipo 'Ath. Paraguana' en el partido 1 - 2 Taragoña FC Alineación oficial del equipo 'Taragoña FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ath. Paraguana Alineación oficial del equipo 'Ath. Paraguana' en el partido 0 - 1 Taragoña FC Alineación oficial del equipo 'Taragoña FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ath. Paraguana

Goles Goles

  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 79 minuts quan Rufino Dora va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a Paraguana.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Paraguana van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Felipe Camison no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Paraguana va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Felipe Camison, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Felipe Camison de Paraguana es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ernesto Martínez de Paraguana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Taragoña FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Derek Kile, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 190 Minuto 48 (Gol de falta): El Derek Kile va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Taragoña. 0-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gustavo Ojeda, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 235 Minuto 42 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Pedro Ruiz Mejía, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Derek Kile va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Derek Kile va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bonifacy Glenc de Taragoña es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Derek Kile de Taragoña va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.