Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estratega Team (1416101) - binisegarra (1458643) » 659757626: T63/J10/VI

Liga 659757626 Información oficial sobre el partido 659757626 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / VI.525 (14843)

Almería United Alineación oficial del equipo 'Almería United' en el partido 1 - 1 binisegarra Alineación oficial del equipo 'binisegarra' en el partido
Gonzalo Azcárraga (31') 1 - 0
1 - 1 Bektemir Ulukmanov (70')
Almería United Alineación oficial del equipo 'Almería United' en el partido 1 - 1 binisegarra Alineación oficial del equipo 'binisegarra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Almería United Alineación oficial del equipo 'Almería United' en el partido 2 - 1 binisegarra Alineación oficial del equipo 'binisegarra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almería United

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gonzalo Azcárraga ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Alm. Utd. es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En David Ramírez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Pablo César Mata gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fulvio Chiariotti va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Álvaro Hiniesta una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 49, però una magnífica aturada de Fulvio Chiariotti va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Alm. Utd. David Ramírez quasi marca al minut 68 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Javier Ximénez l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 205 Minuto 86 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): David Ramírez va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Lier Zabalondo, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Sánchez.

binisegarra

Goles Goles

  • 163 Minuto 70 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 70 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Bektemir Ulukmanov.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Matteo Altomare va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de binisegarra va anar a parar a la dreta de l'atac on en Matteo Altomare, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Barros Aguado de binisegarra va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Matteo Altomare de binisegarra va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rodolfo Pombo de binisegarra amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.