Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Tricantino (48668) - Los Hinchapelotas C.F. (1461969) » 659753534: T63/J9/VI

Liga 659753534 Información oficial sobre el partido 659753534 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / VI.452 (14770)

Rayo Tricantino Alineación oficial del equipo 'Rayo Tricantino' en el partido 4 - 2 Los Hinchapelotas C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Hinchapelotas C.F.' en el partido
Stefan Romanik (32') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Puebla (40')
Jimmy Dell'Aiera (41') 2 - 1
Stefan Romanik (72') 3 - 1
Binnert Reinstra (76') 4 - 1
4 - 2 Alexander Vallarano (77')
Rayo Tricantino Alineación oficial del equipo 'Rayo Tricantino' en el partido 4 - 2 Los Hinchapelotas C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Hinchapelotas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo Tricantino Alineación oficial del equipo 'Rayo Tricantino' en el partido 3 - 0 Los Hinchapelotas C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Hinchapelotas C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Tricantino

Goles Goles

  • 135 Minuto 32 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Stefan Romanik de Tricantino va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 0.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 41 gràcies a la jugada de Jimmy Dell'Aiera, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Tricantino va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Stefan Romanik des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Tricantino i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 76 minuts de joc. Mentre en Binnert Reinstra el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Tricantino per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Pablo Lumbreras va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Tricantino va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 25 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Manolo Bermeo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Stefan Romanik una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Óscar Launay va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Jorge Hervías gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Óscar Launay va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Los Hinchapelotas C.F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador visitant Alejandro Puebla va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 40 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 137 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Martín Pablo va anar a parar al cap de Alexander Vallarano que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Hinchapelotas el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tricantino. La jugada d'estratègia del Hinchapelotas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mihnea Ghidănac va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 263 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Nils Hassel quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Mihnea Ghidănac per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 63, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Nils Hassel quasi redueix la diferència al marcador al minut 79, però una gran estirada d'en Alexis Bilbao La Vieja va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Puebla de Hinchapelotas es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.