Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Córdoba C.F (989481) - Santos Customs (995740) » 659753176: T63/J4/VI

Liga 659753176 Información oficial sobre el partido 659753176 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / VI.446 (14764)

Córdoba C.F Alineación oficial del equipo 'Córdoba C.F' en el partido 0 - 4 Cogotillos F.C Alineación oficial del equipo 'Cogotillos F.C' en el partido
0 - 1 Cristian Onu (39')
0 - 2 Cristian Onu (65')
0 - 3 Cesc Jaume (70')
0 - 4 Cesc Jaume (74')
Córdoba C.F Alineación oficial del equipo 'Córdoba C.F' en el partido 0 - 4 Cogotillos F.C Alineación oficial del equipo 'Cogotillos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Córdoba C.F Alineación oficial del equipo 'Córdoba C.F' en el partido 0 - 4 Cogotillos F.C Alineación oficial del equipo 'Cogotillos F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Córdoba C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Córdoba van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 28, però Roberto Osea va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Heinz-Harald Uhlir va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Mami Sasieta, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Córdoba sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Vitalie Boală, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Cogotillos F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Amb 39 minuts jugats, Cristian Onu de Cogotillos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Cristian Onu, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Al minut 70 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Cogotillos, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Cesc Jaume va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 184 Minuto 74 (Gol de penalti): Al minut 74 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Cesc Jaume va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Davide Gaverini de Cogotillos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 25, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Córdoba. La jugada d'estratègia del Cogotillos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Eliraz Gur'el va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Cogotillos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan Diego Tello va quedar-se sol davant el porter Rafael Echave, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Cesc Jaume va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Eliraz Gur'el, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cogotillos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oddbjørn Andreassen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.