Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maverick Pride FC (308978) - Chadrieshadris (1437238) » 659751180: T63/J9/VI

Liga 659751180 Información oficial sobre el partido 659751180 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / VI.410 (14728)

Viesques Wednesday Alineación oficial del equipo 'Viesques Wednesday' en el partido 2 - 2 Chadrieshadris Alineación oficial del equipo 'Chadrieshadris' en el partido
Rafael Serrano (15') 1 - 0
1 - 1 Emil Grozdanov (29')
Rafael Serrano (37') 2 - 1
2 - 2 Anšlavs Bleķis (77')
Viesques Wednesday Alineación oficial del equipo 'Viesques Wednesday' en el partido 2 - 2 Chadrieshadris Alineación oficial del equipo 'Chadrieshadris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Viesques Wednesday Alineación oficial del equipo 'Viesques Wednesday' en el partido 2 - 0 Chadrieshadris Alineación oficial del equipo 'Chadrieshadris' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viesques Wednesday

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Rafael Serrano ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Weds es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Rafael Serrano, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Weds se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Óscar González va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El Weds ho intentava per la dreta per mitjà de Miguel Zaldierna, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Eufemio Cremaschi de Weds va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Eufemio Cremaschi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 52, però una magnífica aturada de Mehdi Enteshari va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Serafín Eume, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 es va veure una gran oportunitat per a Weds per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Eufemio Cremaschi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eufemio Cremaschi de Weds amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Chadrieshadris

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Samuel Ley va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Chadrieshadris, Emil Grozdanov, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 186 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Chadrieshadris va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Anšlavs Bleķis, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Chadrieshadris, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Torsten Handberg va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.