Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marcón Atl. (1337162) - Rangers Roios (776294) » 659750985: T63/J2/VI

Liga 659750985 Información oficial sobre el partido 659750985 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / VI.407 (14725)

Villa Ines FC Alineación oficial del equipo 'Villa Ines FC' en el partido 0 - 3 Rangers Roios Alineación oficial del equipo 'Rangers Roios' en el partido
0 - 1 Bjarne Borch (39')
0 - 2 Francisco Gutiérrez (64')
0 - 3 Andoni Garaigordobil (71')
Villa Ines FC Alineación oficial del equipo 'Villa Ines FC' en el partido 0 - 3 Rangers Roios Alineación oficial del equipo 'Rangers Roios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Villa Ines FC Alineación oficial del equipo 'Villa Ines FC' en el partido 1 - 5 Rangers Roios Alineación oficial del equipo 'Rangers Roios' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villa Ines FC

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Itzaina Otsotorena va fer al minut 9 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Luis Gastia, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Melendo de Villa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gustau Masip de Villa es va guanyar la targeta groga merescudament.

Rangers Roios

Goles Goles

  • 140 Minuto 39 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Rangers el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Bjarne Borch va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, Rangers va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Francisco Gutiérrez, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Andoni Garaigordobil va augmentar l'avantatge de Rangers a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Andoni Garaigordobil va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 286 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 62, el Rangers estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Ville Rihti va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Sebastian Jurchescu de Rangers va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 68 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rangers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sebastian Jurchescu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.