Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Rayo de Ponent (1366494) - Benissoda cf (1420439) » 659750280: T63/J8/VI

Liga 659750280 Información oficial sobre el partido 659750280 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / VI.394 (14712)

Alijav FC Alineación oficial del equipo 'Alijav FC' en el partido 4 - 0 Benissoda cf Alineación oficial del equipo 'Benissoda cf' en el partido
Donatello Duso (29') 1 - 0
Karolius Vaišneideris (36') 2 - 0
Alanas Kairevičius (40') 3 - 0
Emil Dědek (68') 4 - 0
Alijav FC Alineación oficial del equipo 'Alijav FC' en el partido 4 - 0 Benissoda cf Alineación oficial del equipo 'Benissoda cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Alijav FC Alineación oficial del equipo 'Alijav FC' en el partido 6 - 1 Benissoda cf Alineación oficial del equipo 'Benissoda cf' en el partido
Tiene mala suerte 5.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alijav FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats van embogir quan en Donatello Duso va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Alijav.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Nicolas Mahin va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Alijav, Karolius Vaišneideris, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Alanas Kairevičius va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Alijav, al minut 40. El marcador va canviar a 3 - 0.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Alijav pel centre va donar un gran resultat: el gol de Emil Dědek va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Emil Dědek del Alijav ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Karolius Vaišneideris va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alijav se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El Alijav ho intentava per la dreta per mitjà de Alanas Kairevičius, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Calvin Turenhout, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Nicolas Mahin. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Donatello Duso.

Benissoda cf

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Benissoda que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Óscar Noval, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Ewen Toulon va marcar al minut 26 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Benissoda va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Gabriel Lavadinho no va poder controlar.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Benissoda van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Eberhard Unger va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 252 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Maxiem Pinon la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Benissoda havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 216 Minuto 70 (Ocasión evento especial rápido + pase): Eberhard Unger va marxar per velocitat al minut 70 i va fer una passada de la mort a Stojan Mravlja, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrian Antončič de Benissoda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.