Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GOGOS C.F. (1436546) - Albeitar CF (1370316) » 659748293: T63/J1/VI

Liga 659748293 Información oficial sobre el partido 659748293 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VI.359 (14677)

GOGOS C.F. Alineación oficial del equipo 'GOGOS C.F.' en el partido 1 - 3 Albeitar CF Alineación oficial del equipo 'Albeitar CF' en el partido
0 - 1 Helmuth Kilger (61')
0 - 2 Aitor Iribarne (63')
0 - 3 Francisco González de Jate (67')
Dani Puig-Sureda (69') 1 - 3
GOGOS C.F. Alineación oficial del equipo 'GOGOS C.F.' en el partido 1 - 3 Albeitar CF Alineación oficial del equipo 'Albeitar CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GOGOS C.F. Alineación oficial del equipo 'GOGOS C.F.' en el partido 2 - 1 Albeitar CF Alineación oficial del equipo 'Albeitar CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,2 % 0,9 % 11,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GOGOS C.F.

Goles Goles

  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): El GOGOS no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Dani Puig-Sureda es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9, Mauro García Barberá arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Acisclo Ancestral! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 202 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Al 91, Alexey Ovodov hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Frederick Statton. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Berenguer Iserte de GOGOS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Albeitar CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): Albeitar sabia com jugar al contraatac, i al minut 61, Helmuth Kilger va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 63, Albeitar va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Aitor Iribarne.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del GOGOS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Francisco González de Jate la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Albeitar es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Guillermo Olmedo de Albeitar, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Gregorio Buron Cuadrado quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alfredo Henriod es va quedar sol davant del porter, al minut 77. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 José Arcanjo Simões va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Aitor Iribarne, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco González de Jate es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.