Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Sporting Valencia (995404) - Estrella Roja de Galicia (488242) » 659747149: T63/J9/VI

Liga 659747149 Información oficial sobre el partido 659747149 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / VI.338 (14656)

MeGustanLosCoches Alineación oficial del equipo 'MeGustanLosCoches' en el partido 0 - 2 Estrella Roja de Galicia Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja de Galicia' en el partido
0 - 1 Marc Ardèvol (20')
0 - 2 Andrzej Świadek (33')
MeGustanLosCoches Alineación oficial del equipo 'MeGustanLosCoches' en el partido 0 - 2 Estrella Roja de Galicia Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja de Galicia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MeGustanLosCoches Alineación oficial del equipo 'MeGustanLosCoches' en el partido 2 - 0 Estrella Roja de Galicia Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja de Galicia' en el partido
Tiene mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MeGustanLosCoches

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): MeGustanLosCoches va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar András Kovácsovics en un 1 contra 1 amb el porter Marc Gavarró, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Sabio Picchiarello de MeGustanLosCoches va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 28, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Vincenzo Crisby de MeGustanLosCoches va intentar batre la porteria rival al minut 32 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 201 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Javier Navarro no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Doriano Di Francesco va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Marc Gavarró i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a MeGustanLosCoches, però el xut de Javier Navarro va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Sabio Picchiarello no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): MeGustanLosCoches va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Marc Cabarrocas va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Nikos Amperiadis va disposar d'una bona oportunitat al minut 79, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): MeGustanLosCoches va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Javier Navarro va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Marc Gavarró va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Estrella Roja de Galicia

Goles Goles

  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Saša Vujačić la va rematar Marc Ardèvol amb una magnífica volea que va fer pujar per a Estrella el 0 - 1.
  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Estrella va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Andrzej Świadek, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Estrella va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marc Ardèvol, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Estrella, l'equip va recuperar la pilota al minut 67 i va contraatacar. En Marc Ardèvol va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Estrella sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pio Sircana, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 80 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Niran Harel de Estrella va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.