Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pueyo (1432258) - Club Deportivo Monte Luz (1436479) » 659738000: T63/J4/VI

Liga 659738000 Información oficial sobre el partido 659738000 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / VI.175 (14493)

Alas Rotas Alineación oficial del equipo 'Alas Rotas' en el partido 3 - 1 la furia running Alineación oficial del equipo 'la furia running' en el partido
Lluís Xavier Pujagut (20') 1 - 0
1 - 1 Onofrio Rubatscher (49')
Bakir Karić (76') 2 - 1
Giuseppe Bognetti (78') 3 - 1
Alas Rotas Alineación oficial del equipo 'Alas Rotas' en el partido 3 - 1 la furia running Alineación oficial del equipo 'la furia running' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Alas Rotas Alineación oficial del equipo 'Alas Rotas' en el partido 7 - 1 la furia running Alineación oficial del equipo 'la furia running' en el partido
Es un cenizo 6.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alas Rotas

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Lluís Xavier Pujagut va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Rotas.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Rotas contenien la respiració mentre en Bakir Karić s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 119 Minuto 78 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Rotas va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Giuseppe Bognetti va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 7 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Rotas va ser a punt de marcar al minut 7, quan el seu jugador Bakir Karić va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Bakir Karić! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Bakir Karić, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marcial Ferreiroa va estar a punt d'avançar els locals al minut 52 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Bakir Karić del Rotas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

la furia running

Goles Goles

  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Onofrio Rubatscher que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 25, en un 1 contra 1 amb el porter, però Toni Kyrönlahti va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Chuse Lois Brito des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de running va anar a parar a la dreta de l'atac on en Casiopeo Hipenza, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 270 Minuto 67 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Pau Puigmartí al minut 67 semblava entrar, però Toni Kyrönlahti va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Maiko Seiwald que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Staffan Fritjofsson es va comportar com un juvenil al minut 85 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Chuse Lois Brito de running la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcos Francisco Nájera de running va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71 de partit, Marcos Francisco Nájera de running va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.