Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Naningagrillo (1458618) - Tomateros CF (802202) » 659737567: T63/J7/VI

Liga 659737567 Información oficial sobre el partido 659737567 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / VI.167 (14485)

SD Ballesteros Alineación oficial del equipo 'SD Ballesteros' en el partido 1 - 1 chodesteam Alineación oficial del equipo 'chodesteam' en el partido
0 - 1 Andrea D'Antimi (4')
Sisebuto Ussía Cubas (39') 1 - 1
SD Ballesteros Alineación oficial del equipo 'SD Ballesteros' en el partido 1 - 1 chodesteam Alineación oficial del equipo 'chodesteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SD Ballesteros Alineación oficial del equipo 'SD Ballesteros' en el partido 2 - 1 chodesteam Alineación oficial del equipo 'chodesteam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,6 % 20,3 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD Ballesteros

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sisebuto Ussía Cubas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Charles Morel va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Pau Cocote hauria d'haver estat gol al minut 32 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Carl Wesnitzer va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Carl Wesnitzer del Ballesteros ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pau Cocote va estar a punt d'acabar en gol al minut 76, però el porter visitant Andreas Elser va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Ballesteros va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Carl Wesnitzer en un 1 contra 1 amb el porter Andreas Elser, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

chodesteam

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): chodesteam agafava avantatge al minut 4 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Andrea D'Antimi amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Héctor Sebastián Sisalli de chodesteam va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 16 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 219 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a chodesteam va estar a punt d'arribar en un córner. En Henny Westenborg va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrea D'Antimi de chodesteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Henny Westenborg.