Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ZARAGOZA DEPORTIVO. (794140) - Racing Tarraco (1462532) » 659736836: T63/J7/VI

Liga 659736836 Información oficial sobre el partido 659736836 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / VI.154 (14472)

ZARAGOZA DEPORTIVO. Alineación oficial del equipo 'ZARAGOZA DEPORTIVO.' en el partido 1 - 1 Racing Tarraco Alineación oficial del equipo 'Racing Tarraco' en el partido
0 - 1 Şeyhmuz Görkmen (30')
Jurica Rasol (43') 1 - 1
ZARAGOZA DEPORTIVO. Alineación oficial del equipo 'ZARAGOZA DEPORTIVO.' en el partido 1 - 1 Racing Tarraco Alineación oficial del equipo 'Racing Tarraco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ZARAGOZA DEPORTIVO. Alineación oficial del equipo 'ZARAGOZA DEPORTIVO.' en el partido 3 - 1 Racing Tarraco Alineación oficial del equipo 'Racing Tarraco' en el partido
Tiene mala suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZARAGOZA DEPORTIVO.

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): En Juan Luis Barral entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al DEPORTIVO., un peu providencial d'en Jurica Rasol va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, Július Brandejský arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El jugador de DEPORTIVO. Ante Sikirica quasi va assolir l'empat al minut 42 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Charaf Lo va estar a punt d'avançar els locals al minut 43 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): DEPORTIVO. va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 51 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Luis Barral ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 57 per blocar una centrada d'en George Lowassa va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de DEPORTIVO..
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): DEPORTIVO. va estar a punt de posar-se per davant al minut 62 però George Lowassa va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en George Lowassa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): DEPORTIVO. va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sébastien Battu va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juan Diego Fayas.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Julio López Ocón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Racing Tarraco

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Şeyhmuz Görkmen va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 43, quan en Kaspian Hirvonen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.