Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.c Vilapedre (436533) - Los ambulantes (121940) » 659734357: T63/J2/VI

Liga 659734357 Información oficial sobre el partido 659734357 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / VI.110 (14428)

Buho's Alineación oficial del equipo 'Buho's' en el partido 0 - 4 Los ambulantes Alineación oficial del equipo 'Los ambulantes' en el partido
0 - 1 Joseph Yardy (6')
0 - 2 Jalal Benkirane (7')
0 - 3 Rui Ilídio Gaspar Silva (30')
0 - 4 Jalal Benkirane (32')
Buho's Alineación oficial del equipo 'Buho's' en el partido 0 - 4 Los ambulantes Alineación oficial del equipo 'Los ambulantes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Buho's Alineación oficial del equipo 'Buho's' en el partido 0 - 3 Los ambulantes Alineación oficial del equipo 'Los ambulantes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Buho's

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Buhos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Torsten Waldmannstetter, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 75 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Manuel Cimbor de Buhos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marcos Mayans de Buhos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81 del partit, José Manuel Cimbor de l'equip Buhos, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Los ambulantes

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 6 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de ambulantes. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Joseph Yardy xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 7 (Gol por el centro): Jalal Benkirane de ambulantes va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 7. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Rui Ilídio Gaspar Silva va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 30, i va fer pujar el 0 - 3 per a ambulantes.
  • 139 Minuto 32 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Jalal Benkirane va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 4. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Francesc Xavier Arandiga.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jalal Benkirane va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Rui Ilídio Gaspar Silva es va quedar sol davant del porter, al minut 74. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Daniel Červený, el jugador de ambulantes va ser expulsat al minut 38.