Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Leganes Forever (441176) - athar team (1586258) » 659733810: T63/J6/VI

Liga 659733810 Información oficial sobre el partido 659733810 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / VI.100 (14418)

FC Sant Francesc Alineación oficial del equipo 'FC Sant Francesc' en el partido 2 - 6 athar team Alineación oficial del equipo 'athar team' en el partido
Francisco Goicolejea (12') 1 - 0
1 - 1 Riccardo Adami (22')
1 - 2 Sergio Mejías Ruiz (23')
1 - 3 Javiero Iturriaga (30')
1 - 4 Riccardo Adami (47')
1 - 5 郑 (Zheng) 霆烽 (Tingfeng) (56')
Fernando Hernando (76') 2 - 5
2 - 6 郑 (Zheng) 霆烽 (Tingfeng) (77')
FC Sant Francesc Alineación oficial del equipo 'FC Sant Francesc' en el partido 2 - 6 athar team Alineación oficial del equipo 'athar team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Sant Francesc Alineación oficial del equipo 'FC Sant Francesc' en el partido 1 - 5 athar team Alineación oficial del equipo 'athar team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Sant Francesc

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 12 gràcies a la jugada de Francisco Goicolejea, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Francesc van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Fernando Hernando va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 5 pujava al marcador.

athar team

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 22. L'anotador per athar va ser Riccardo Adami, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Sergio Mejías Ruiz que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a athar.
  • 106 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Javiero Iturriaga sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 30 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 3 al marcador.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Riccardo Adami, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): 郑 (Zheng) 霆烽 (Tingfeng) de athar va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 56. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Francesc. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en 郑 (Zheng) 霆烽 (Tingfeng) la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del athar es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 6 arribava al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): athar va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Matías Sánchez Salares va desviar el xut final de Javiero Iturriaga després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Riccardo Adami va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Matías Sánchez Salares va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Riccardo Adami, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 75 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. athar va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de athar la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Riccardo Adami de athar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.