Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Denominación de Origen (124371) - Magec Canarias (1589781) » 659733572: T63/J2/VI

Liga 659733572 Información oficial sobre el partido 659733572 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / VI.96 (14414)

Denominación de Origen Alineación oficial del equipo 'Denominación de Origen' en el partido 5 - 0 Magec Canarias Alineación oficial del equipo 'Magec Canarias' en el partido
Paciano Guardado (26') 1 - 0
Ronny Baar (35') 2 - 0
Květoslav Františák (37') 3 - 0
Marc Cartañà (38') 4 - 0
Harm-Jan Duijf (52') 5 - 0
Denominación de Origen Alineación oficial del equipo 'Denominación de Origen' en el partido 5 - 0 Magec Canarias Alineación oficial del equipo 'Magec Canarias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Denominación de Origen Alineación oficial del equipo 'Denominación de Origen' en el partido 3 - 0 Magec Canarias Alineación oficial del equipo 'Magec Canarias' en el partido
Tiene suerte 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Denominación de Origen

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Denominación va ser Paciano Guardado.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Denominación va augmentar la diferència quan Ronny Baar no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Denominación va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Květoslav Františák va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Denominación va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Marc Cartañà des de dins de l'àrea.
  • 130 Minuto 52 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Harm-Jan Duijf va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 52 el resultat passava a ser de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Harm-Jan Duijf del Denominación ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Harm-Jan Duijf, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Květoslav Františák una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Leonardo Lasso va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El jugador local Harm-Jan Duijf per poc que no incrementa el marcador al minut 71. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Leonardo Lasso va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Paciano Guardado de Denominación va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ronny Baar de Denominación va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67 de partit, Paciano Guardado de Denominación va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Květoslav Františák de Denominación amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Magec Canarias

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Magec va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marco Torti, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 216 Minuto 64 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Marco Torti va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Miguel Bohórquez, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Þórður Finnbjörnsson de Magec va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.