Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Panenka SD (1577830) - Los Enigmáticos (490249) » 659732767: T63/J12/VI

Liga 659732767 Información oficial sobre el partido 659732767 en Hattrick

22.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / VI.81 (14399)

alvaroadv_team Alineación oficial del equipo 'alvaroadv_team' en el partido 2 - 1 AIKchondas F.C. Alineación oficial del equipo 'AIKchondas F.C.' en el partido
Luis Troya Lopez-Sor (24') 1 - 0
Luis Troya Lopez-Sor (62') 2 - 0
2 - 1 Tomás Rojas (76')
alvaroadv_team Alineación oficial del equipo 'alvaroadv_team' en el partido 2 - 1 AIKchondas F.C. Alineación oficial del equipo 'AIKchondas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
alvaroadv_team Alineación oficial del equipo 'alvaroadv_team' en el partido 0 - 1 AIKchondas F.C. Alineación oficial del equipo 'AIKchondas F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,5 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alvaroadv_team

Goles Goles

  • 140 Minuto 24 (Gol de contra de falta): El porter de alvaroadv_team va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Luis Troya Lopez-Sor va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 140 Minuto 62 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de alvaroadv_team el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Luis Troya Lopez-Sor va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): alvaroadv_team va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ignacio Vivaldo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Tomasz Hanula.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del alvaroadv_team sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jesús Villa Calzadilla, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 44 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

AIKchondas F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): En Üsame Karasungur va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Tomás Rojas la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): AIKchondas va estar a punt d'empatar al 43 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Andrew Wahl que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): AIKchondas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Üsame Karasungur es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip AIKchondas Andrew Wahl quasi marca al minut 80 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Albino Andaloro l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Tomás Rojas no va ser aprofitada per en Albino Andaloro que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.