Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F.Incoñito (48923) - atleti for ever mott (308229) » 659731958: T63/J5/VI

Liga 659731958 Información oficial sobre el partido 659731958 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / VI.67 (14385)

C.F.Incoñito Alineación oficial del equipo 'C.F.Incoñito' en el partido 1 - 1 atleti for ever mott Alineación oficial del equipo 'atleti for ever mott' en el partido
0 - 1 Lucílio Cruz Souza (2')
Raşit Sirmen (7') 1 - 1
C.F.Incoñito Alineación oficial del equipo 'C.F.Incoñito' en el partido 1 - 1 atleti for ever mott Alineación oficial del equipo 'atleti for ever mott' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.F.Incoñito Alineación oficial del equipo 'C.F.Incoñito' en el partido 4 - 0 atleti for ever mott Alineación oficial del equipo 'atleti for ever mott' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F.Incoñito

Goles Goles

  • 190 Minuto 7 (Gol de falta): El Raşit Sirmen va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel C.F.Incoñito. 1-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Lorenzo Tauriello hauria d'haver estat gol al minut 5 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Després de 6 minuts, José Alberto Carrasquel va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En José Alberto Carrasquel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de C.F.Incoñito se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Matteo Kopp! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Raşit Sirmen del C.F.Incoñito ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 es va veure una gran oportunitat per a C.F.Incoñito per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Lorenzo Tauriello, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 77 per blocar una centrada d'en Janne Grandell va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de C.F.Incoñito.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): C.F.Incoñito va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Raşit Sirmen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Stephan Hörhager.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): C.F.Incoñito va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 80 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop 姚 (Yao) 景耀 (Jingyao) ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

atleti for ever mott

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Carlos Pablos estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Lucílio Cruz Souza va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 2.