Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bullerengue F.C. (1419913) - Los Tontos (47956) » 659731660: T63/J1/VI

Liga 659731660 Información oficial sobre el partido 659731660 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VI.62 (14380)

Bullerengue F.C. Alineación oficial del equipo 'Bullerengue F.C.' en el partido 0 - 3 Los Tontos Alineación oficial del equipo 'Los Tontos' en el partido
0 - 1 Santiago Lima (29')
0 - 2 Antonio Bujeque (66')
0 - 3 Antonio Bujeque (73')
Bullerengue F.C. Alineación oficial del equipo 'Bullerengue F.C.' en el partido 0 - 3 Los Tontos Alineación oficial del equipo 'Los Tontos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bullerengue F.C. Alineación oficial del equipo 'Bullerengue F.C.' en el partido 2 - 1 Los Tontos Alineación oficial del equipo 'Los Tontos' en el partido
Tiene mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,6 % 31,7 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bullerengue F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Claus van Rappard! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Joona Tuusjärvi va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Alfonso Vílchez, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Bullerengue va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Joona Tuusjärvi la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Joona Tuusjärvi de Bullerengue va intentar batre la porteria rival al minut 41 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En Alexis Lundflod va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 52, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Niklas Ohlsen de Bullerengue va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Elad Eitam de Bullerengue la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los Tontos

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Santiago Lima va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Antonio Bujeque, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Antonio Bujeque de Tontos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 73. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Antonio Bujeque es va quedar sol davant del porter, al minut 39. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Eric Sanpons. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Albentosa Beneyto després de 48 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Randolph Major va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Antonio Bodoque quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Randolph Major, però la pilota va topar amb el travesser.