Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Infelices (121460) - Aragonia Hattrick Club (801718) » 659730895: T63/J5/VI

Liga 659730895 Información oficial sobre el partido 659730895 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / VI.48 (14366)

Los Infelices Alineación oficial del equipo 'Los Infelices' en el partido 1 - 1 Aragonia Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Aragonia Hattrick Club' en el partido
0 - 1 José Miñón Herreros (72')
Daniel Piñeiro (73') 1 - 1
Los Infelices Alineación oficial del equipo 'Los Infelices' en el partido 1 - 1 Aragonia Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Aragonia Hattrick Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los Infelices Alineación oficial del equipo 'Los Infelices' en el partido 5 - 1 Aragonia Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Aragonia Hattrick Club' en el partido
Es un cenizo 5.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Infelices

Goles Goles

  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Passat el minut 73 de joc, Daniel Piñeiro facilitava les coses al Infelices amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Infelices va estar a punt de posar-se per davant al minut 23 però Daniel Piñeiro va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 28 per blocar una centrada d'en Armando Gurgone va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Infelices.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Juan Alsina arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Infelices va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ignacio Brihuega va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Cătălin Nicolae.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Infelices va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 35 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marco Mattesini ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Martin Holden va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Infelices se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Antonín Dubový va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Aragonia Hattrick Club

Goles Goles

  • 105 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! José Miñón Herreros rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Yahya Souiri, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Óscar Gorena va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Aragonia van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 29, però Paavo Jaakkonen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.