Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kasi ke NO (488764) - Duske (123471) » 659729880: T63/J4/VI

Liga 659729880 Información oficial sobre el partido 659729880 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / VI.30 (14348)

Kasi ke NO Alineación oficial del equipo 'Kasi ke NO' en el partido 3 - 2 Ejea FC_ Alineación oficial del equipo 'Ejea FC_' en el partido
0 - 1 Adrian Fulga (20')
Juan Luis Dordas (36') 1 - 1
1 - 2 Menandro Xirondo (39')
Juan Luis Dordas (66') 2 - 2
Eder Carrandi (76') 3 - 2
Kasi ke NO Alineación oficial del equipo 'Kasi ke NO' en el partido 3 - 2 Ejea FC_ Alineación oficial del equipo 'Ejea FC_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kasi ke NO Alineación oficial del equipo 'Kasi ke NO' en el partido 3 - 0 Ejea FC_ Alineación oficial del equipo 'Ejea FC_' en el partido
Tiene un resultado normal 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kasi ke NO

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, Kasi aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Juan Luis Dordas va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 111 Minuto 66 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Juan Luis Dordas va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Kasi empatava el partit, 2 a 2, al minut 66.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Kasi va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 76 Eder Carrandi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Luis Dordas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Kasi per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Francisco Botella va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 209 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Francisco Isasa va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Juan Mila. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Francisco Botella, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 69 per blocar una centrada d'en Juan Luis Dordas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Kasi.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Pau Gabarda una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Cristian David Giménez va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Luis Miguel Arroyo va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Juan Luis Dordas va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Telmo Urtiaga gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Cristian David Giménez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Ejea FC_

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 20 minuts quan Adrian Fulga va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Ejea.
  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Menandro Xirondo de Ejea va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.