Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Maceros (490846) - L.A.J. Football Club (1338202) » 659728970: T63/J1/VI

Liga 659728970 Información oficial sobre el partido 659728970 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VI.14 (14332)

Los Maceros Alineación oficial del equipo 'Los Maceros' en el partido 6 - 0 Fornells City Alineación oficial del equipo 'Fornells City' en el partido
Thibault Haye (5') 1 - 0
Nabil Zerari (17') 2 - 0
Miguel Fuenleal (24') 3 - 0
Nabil Zerari (43') 4 - 0
Nabil Zerari (71') 5 - 0
Thibault Haye (78') 6 - 0
Los Maceros Alineación oficial del equipo 'Los Maceros' en el partido 6 - 0 Fornells City Alineación oficial del equipo 'Fornells City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Maceros Alineación oficial del equipo 'Los Maceros' en el partido 5 - 0 Fornells City Alineación oficial del equipo 'Fornells City' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Maceros

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 5 gràcies a la jugada de Thibault Haye, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 130 Minuto 17 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Nabil Zerari va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 17 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Maceros va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Miguel Fuenleal des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Maceros va augmentar la diferència quan Nabil Zerari no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Maceros i així augmentar el marcador a 5 - 0 als 71 minuts de joc. Mentre en Nabil Zerari el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Maceros va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Thibault Haye progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Nel Pirez va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Maceros ho intentava per la dreta per mitjà de Nabil Zerari, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Bence Bogdán gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Valentín Medina Suárez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Nabil Zerari una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Valentín Medina Suárez va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Amayes Ould Fella de Maceros es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Amayes Ould Fella va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Maceros va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Fornells City

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Nicola Repola va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 2 de joc.
  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Carlos Sifontes ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Fornells van seguir progressant per la banda dreta. Carlos Sifontes va tenir la seva oportunitat al minut 75, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Charles Bajope es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.