Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Winwardeng (1461207) - escaireigol (1337338) » 659728714: T63/J6/VI

Liga 659728714 Información oficial sobre el partido 659728714 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / VI.9 (14327)

Winwardeng Alineación oficial del equipo 'Winwardeng' en el partido 1 - 0 escaireigol Alineación oficial del equipo 'escaireigol' en el partido
Phillip Hamburg (71') 1 - 0
Winwardeng Alineación oficial del equipo 'Winwardeng' en el partido 1 - 0 escaireigol Alineación oficial del equipo 'escaireigol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Winwardeng Alineación oficial del equipo 'Winwardeng' en el partido 2 - 0 escaireigol Alineación oficial del equipo 'escaireigol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Winwardeng

Goles Goles

  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Passats 71 minuts, Phillip Hamburg, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Winwardeng es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Winwardeng va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Phillip Hamburg va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pierpaolo Mainoni.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Winwardeng van sortir al contraatac amb encert al minut 26, però Txema Perales no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 206 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Víctor Noreña va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Winwardeng va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 40 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Víctor Noreña ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Anders Sundgård va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pierpaolo Mainoni al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Santiago Isusi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

escaireigol

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 25 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del escaireigol va deixar en bona posició a en Christian Brandt per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eugeniusz Cmokowski de escaireigol va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.