Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A Ver Que Pasa (313037) - Rafillas FC (439609) » 659726626: T63/J2/V

Liga 659726626 Información oficial sobre el partido 659726626 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / V.228 (5741)

APRENDE Alineación oficial del equipo 'APRENDE' en el partido 1 - 4 Deportivo Palofumeke II Alineación oficial del equipo 'Deportivo Palofumeke II' en el partido
0 - 1 Buenaventura Navarro Malta (10')
Kemen Burinaga (18') 1 - 1
1 - 2 Ignacio Valcarcel (32')
1 - 3 Francisco Jiménez jimeno (35')
1 - 4 Ignacio Valcarcel (47')
APRENDE Alineación oficial del equipo 'APRENDE' en el partido 1 - 4 Deportivo Palofumeke II Alineación oficial del equipo 'Deportivo Palofumeke II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
APRENDE Alineación oficial del equipo 'APRENDE' en el partido 2 - 0 Deportivo Palofumeke II Alineación oficial del equipo 'Deportivo Palofumeke II' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

APRENDE

Goles Goles

  • 113 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els jugadors del APRENDE amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 18, deixant Kemen Burinaga en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fernando Cerdán va estar a punt d'avançar els locals al minut 23 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): APRENDE per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan Salah Rahmoun va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan Salah Rahmoun des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, David Galán va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): APRENDE va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan David Galán va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Ernest Senillosa va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): APRENDE va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan José Zaray va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salah Rahmoun de APRENDE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Leopold Josa de APRENDE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Deportivo Palofumeke II

Goles Goles

  • 170 Minuto 10 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Buenaventura Navarro Malta al minut 10 va permetre a Palofumeke prendre avantatge per 0 - 1.
  • 105 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Ignacio Valcarcel rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Buenaventura Navarro Malta, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 2 a l'estadi!
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, Francisco Jiménez jimeno va augmentar l'avantatge de Palofumeke a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 47 de partit va donar a Palofumeke l'avantatge per 1 - 4. Ignacio Valcarcel en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Máximo Inclán es va quedar sol davant del porter, al minut 33. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Palofumeke va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Máximo Inclán, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Ostos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.