Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

castellfo fs (119631) - Free Catalonia FC (118606) » 659724669: T63/J3/V

Liga 659724669 Información oficial sobre el partido 659724669 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / V.193 (5706)

Los Sociatas Alineación oficial del equipo 'Los Sociatas' en el partido 0 - 2 Free Catalonia FC Alineación oficial del equipo 'Free Catalonia FC' en el partido
0 - 1 Mariano Varandalla (22')
0 - 2 Mariano Varandalla (67')
Los Sociatas Alineación oficial del equipo 'Los Sociatas' en el partido 0 - 2 Free Catalonia FC Alineación oficial del equipo 'Free Catalonia FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Sociatas Alineación oficial del equipo 'Los Sociatas' en el partido 2 - 2 Free Catalonia FC Alineación oficial del equipo 'Free Catalonia FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,3 % 54,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Sociatas

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Notis Karkampasis va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sociatas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En David Pedroso del Sociatas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 216 Minuto 48 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 48 en Ponç Chirivella ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Adjona 'El Feo' Blanco el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Després de 65 minuts, Alejandro Eriz va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 205 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de 曾 (Zeng) 'el Chino' 维栎 (Weili) marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Adjona 'El Feo' Blanco que va xutar a fora per molt poc.

Free Catalonia FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Catalonia van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mariano Varandalla va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Mariano Varandalla de Catalonia va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Álex Carnicero va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63 曾 (Zeng) 'el Chino' 维栎 (Weili) va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de José Luis Hedilla, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.