Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pingus F.C. (1460842) - RC Madrid (1368829) » 659720320: T63/J8/V

Liga 659720320 Información oficial sobre el partido 659720320 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / V.115 (5628)

Pingus F.C. Alineación oficial del equipo 'Pingus F.C.' en el partido 2 - 3 RC Madrid Alineación oficial del equipo 'RC Madrid' en el partido
Raivo Burelis (43') 1 - 0
1 - 1 Ho Boon Yeow (44')
1 - 2 Ho Boon Yeow (44')
1 - 3 Milutin Bančević (49')
Joonas Slunga (50') 2 - 3
Pingus F.C. Alineación oficial del equipo 'Pingus F.C.' en el partido 2 - 3 RC Madrid Alineación oficial del equipo 'RC Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pingus F.C. Alineación oficial del equipo 'Pingus F.C.' en el partido 2 - 3 RC Madrid Alineación oficial del equipo 'RC Madrid' en el partido
Tiene un resultado normal 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,4 % 37,3 % 32,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pingus F.C.

Goles Goles

  • 135 Minuto 43 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Raivo Burelis va marcar el 1 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 101 Minuto 50 (Gol por el centro): Joonas Slunga de Pingus va demostrar les seves habilitats al minut 50 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Pingus va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Romeo Doca va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Johan Kleint.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Antony Martineau va entorpir al marcador d'en Guarino Tampieri per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Antony Martineau de Pingus va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Raivo Burelis va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 47 minuts, en Thom Wildschut no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antony Martineau de Pingus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thom Wildschut de Pingus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

RC Madrid

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): En Ho Boon Yeow va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ho Boon Yeow que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Madrid.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Milutin Bančević va augmentar l'avantatge de Madrid a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Tomi Karikoski va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gaudenzio Merante. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.