Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Republicano (1455961) - fc_pou (1462210) » 659719783: T63/J14/V

Liga 659719783 Información oficial sobre el partido 659719783 en Hattrick

05.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / V.105 (5618)

F.C. Republicano Alineación oficial del equipo 'F.C. Republicano' en el partido 2 - 1 Weister FC Alineación oficial del equipo 'Weister FC' en el partido
Hugo Picado (18') 1 - 0
Melvin Cedering (33') 2 - 0
2 - 1 Saveras Jeruslanovas (41')
F.C. Republicano Alineación oficial del equipo 'F.C. Republicano' en el partido 2 - 1 Weister FC Alineación oficial del equipo 'Weister FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Republicano Alineación oficial del equipo 'F.C. Republicano' en el partido 1 - 2 Weister FC Alineación oficial del equipo 'Weister FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,9 % 1,5 % 84,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Republicano

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Republicano va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 18 Hugo Picado va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Republicano va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Melvin Cedering progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El Republicano ho intentava per la dreta per mitjà de Joseph McGann, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 64 quan Ginés Sanz García de Republicano gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ştefan Popescu. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joseph McGann de Republicano es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.

Weister FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Saveras Jeruslanovas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 13 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Weister al minut 13, però el xut de Beniamino Quintavalla va topar amb la tanca defensiva.
  • 208 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Lorenzo Estúñiga va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Salvatore Tamburrelli aquest no va estar a l'altura.
  • 209 Minuto 26 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Lorenzo Estúñiga va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Joseph McGann. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 251 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Mark Thys va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Jurgen Musaraj sol davant la porteria al minut 47, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Lorenzo Estúñiga va encarar al porter al 61, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 207 Minuto 90 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Salvatore Tamburrelli va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.