Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spurs de Barcelona (992486) - RCA Igora (1432597) » 659719047: T63/J12/V

Liga 659719047 Información oficial sobre el partido 659719047 en Hattrick

22.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / V.92 (5605)

Spurs de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spurs de Barcelona' en el partido 1 - 2 RCA Igora Alineación oficial del equipo 'RCA Igora' en el partido
0 - 1 Alejandro Pineda (35')
0 - 2 Alejandro Pineda (42')
Andreas Pfeifer (68') 1 - 2
Spurs de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spurs de Barcelona' en el partido 1 - 2 RCA Igora Alineación oficial del equipo 'RCA Igora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spurs de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spurs de Barcelona' en el partido 1 - 1 RCA Igora Alineación oficial del equipo 'RCA Igora' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,0 % 2,5 % 16,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spurs de Barcelona

Goles Goles

  • 108 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible (general)): Romutis Muraškovas de Barcelona va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Andreas Pfeifer que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 32 minuts, el Barcelona va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 210 Minuto 36 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Walter Dagostino quasi empata el partit al minut 36, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 287 Minuto 49 (Ocasión tiro lejano): Al minut 49 un refús amb el peu d'en Themis Athanasiadis va anar a parar als peus del Gurdunfo Pulpeiro que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

RCA Igora

Goles Goles

  • 136 Minuto 35 (Gol evento especial inexperiencia rival): Sergio Muriedas va deixar patent la seva inexperiència al minut 35, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Alejandro Pineda va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 1 per a Igora.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 42 de partit va donar a Igora l'avantatge per 0 - 2. Alejandro Pineda en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Alejandro Pineda de Igora, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Basilio Núñez Vázquez va entorpir al marcador d'en Josep Lluís Baliellas per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 240 Minuto 66 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Igora sortien al contraatac. La falta llançada per Acácio Paranapanema va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mecheslav Yevglevskiy.