Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.V. Ballbreakers (778316) - Vivaercaña (1416332) » 659718648: T63/J10/V

Liga 659718648 Información oficial sobre el partido 659718648 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / V.85 (5598)

C.V. Ballbreakers Alineación oficial del equipo 'C.V. Ballbreakers' en el partido 1 - 4 Vivaercaña Alineación oficial del equipo 'Vivaercaña' en el partido
0 - 1 Diego Messineo (39')
0 - 2 Viktor Szűcs (41')
0 - 3 Jukka Annanpalo (44')
Shamsuddin Ashraf (53') 1 - 3
1 - 4 Diego Messineo (90')
C.V. Ballbreakers Alineación oficial del equipo 'C.V. Ballbreakers' en el partido 1 - 4 Vivaercaña Alineación oficial del equipo 'Vivaercaña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.V. Ballbreakers Alineación oficial del equipo 'C.V. Ballbreakers' en el partido 1 - 2 Vivaercaña Alineación oficial del equipo 'Vivaercaña' en el partido
Tiene un resultado normal 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,9 % 11,6 % 64,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.V. Ballbreakers

Goles Goles

  • 141 Minuto 53 (Gol de contra por el centro): Shamsuddin Ashraf va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, C.V.B., al minut 53. El marcador va canviar a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Walter Zocco va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Gianluca Chiosi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de C.V.B. se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El jugador de C.V.B. Franklin Sidan quasi va assolir l'empat al minut 40 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 205 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Wiktor Dziura marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Pedro Walter Zocco que va xutar a fora per molt poc.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Pedro Walter Zocco va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): C.V.B. va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 85 que Nadim Zetterström no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonakis Pentasferos de C.V.B. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Shamsuddin Ashraf de C.V.B. es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83 de partit, Shamsuddin Ashraf de C.V.B. va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Vivaercaña

Goles Goles

  • 136 Minuto 39 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Antonakis Pentasferos va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Diego Messineo se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 1 al minut 39 per a Vivaercaña.
  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Vivaercaña van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Viktor Szűcs.
  • 184 Minuto 44 (Gol de penalti): Al minut 44 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Vivaercaña, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Jukka Annanpalo va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Diego Messineo va aprofitar un error defensiu al minut 90, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Vivaercaña.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Vivaercaña va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Julio Campra va desviar el xut final de Giovanbattista Contento després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Viktor Szűcs, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 35 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Julio Campra va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Egídio da Conceição, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Massimiliano Caria, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 80 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Vivaercaña va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, el Vivaercaña va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Selim Taptal s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Jukka Annanpalo de Vivaercaña va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Messineo de Vivaercaña va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.