Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Ser Racines Dep (797151) - All the Young Dudes (488560) » 659715737: T63/J11/V

Liga 659715737 Información oficial sobre el partido 659715737 en Hattrick

15.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / V.33 (5546)

CF Ser Racines Dep Alineación oficial del equipo 'CF Ser Racines Dep' en el partido 2 - 1 All the Young Dudes Alineación oficial del equipo 'All the Young Dudes' en el partido
Gonzalo Miquelena (32') 1 - 0
1 - 1 Ewald Volkerink (35')
Antonio Sanz (78') 2 - 1
CF Ser Racines Dep Alineación oficial del equipo 'CF Ser Racines Dep' en el partido 2 - 1 All the Young Dudes Alineación oficial del equipo 'All the Young Dudes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CF Ser Racines Dep Alineación oficial del equipo 'CF Ser Racines Dep' en el partido 4 - 1 All the Young Dudes Alineación oficial del equipo 'All the Young Dudes' en el partido
Tiene mala suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Ser Racines Dep

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gonzalo Miquelena, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Antonio Sanz, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del SerRacines se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nathanael Krause va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Carlton Ball va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40, Antonio Sanz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): SerRacines va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gonzalo Miquelena va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Carlton Ball.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en László Kutasi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Gonzalo Miquelena es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

All the Young Dudes

Goles Goles

  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 35 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Ewald Volkerink marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Ewald Volkerink va marcar al minut 38 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de António Vasco Pêssego quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.