Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Atlético Gaditano (1460225) - V/A (1335758) » 659711850: T63/J4/IV

Liga 659711850 Información oficial sobre el partido 659711850 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / IV.28 (3451)

Club Atlético Gaditano Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Gaditano' en el partido 2 - 0 V/A Alineación oficial del equipo 'V/A' en el partido
Gnel Saginyan (33') 1 - 0
Paulo Achinger (36') 2 - 0
Club Atlético Gaditano Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Gaditano' en el partido 2 - 0 V/A Alineación oficial del equipo 'V/A' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Atlético Gaditano Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Gaditano' en el partido 1 - 1 V/A Alineación oficial del equipo 'V/A' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,8 % 8,7 % 22,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético Gaditano

Goles Goles

  • 187 Minuto 33 (Gol tiro lejano): Després de 33 minuts el Atlético, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Gnel Saginyan sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Paulo Achinger va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 36, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Atlético, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 288 Minuto 16 (Ocasión evento especial): La pressió de l'equip defensor impedia que el Atlético pogués provar de marcar gols des de la llarga distància.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Paulo Achinger de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

V/A

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Alexander Novotortsev de V/A, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): V/A va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Giuseppe Caprioli va quedar-se sol davant el porter Baturalp Eröz, però aquest va poder aturar el xut.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del V/A va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Gigla Kokaia no va poder controlar.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Emilian Karwowski va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Giuseppe Caprioli ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anıl Paşa de V/A va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.