Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Onfaya FC (1581961) - Vimantik (310476) » 658743584: T63/R1

Copa 658743584 Información oficial sobre el partido 658743584 en Hattrick

03.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 1

Onfaya FC Alineación oficial del equipo 'Onfaya FC' en el partido 2 - 1 FC Kriptulianos Alineación oficial del equipo 'FC Kriptulianos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Onfaya FC Alineación oficial del equipo 'Onfaya FC' en el partido 6 - 0 FC Kriptulianos Alineación oficial del equipo 'FC Kriptulianos' en el partido
Es un cenizo 5.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Onfaya FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 34 (Gol de falta): Una falta al minut 34 va provocar un lliure directe. Michaël Valentin el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Passats 77 minuts, Krelis Terwingen, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Onfaya es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Surin Srisura va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Onfaya.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 43 quan Víctor Baloira de Onfaya gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Michaël Valentin va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 es va veure una gran oportunitat per a Onfaya per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Surin Srisura, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Onfaya va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 65 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sjeng Govers ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Onfaya van sortir al contraatac amb encert al minut 76, però Víctor Baloira no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Surin Srisura, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Jan Kiermaszek de Onfaya va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Kriptulianos

Goles Goles

  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): Kriptulianos van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 47, quan Haroutioun Chakour va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Vuk Dobrilović que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 239 Minuto 66 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Carlos Adolfo Zar va marxar de Surin Srisura en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Kriptulianos van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 7 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Włodzimierz Rybałtowski s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.