Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MyR (439688) - Arosa Atlético (1420025) » 658742981: T63/R1

Copa 658742981 Información oficial sobre el partido 658742981 en Hattrick

03.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 1

MyR Alineación oficial del equipo 'MyR' en el partido 3 - 0 Arosa Atlético Alineación oficial del equipo 'Arosa Atlético' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MyR Alineación oficial del equipo 'MyR' en el partido 1 - 3 Arosa Atlético Alineación oficial del equipo 'Arosa Atlético' en el partido
Tiene suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,6 % 1,7 % 83,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MyR

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): MyR s'avançava al marcador al minut 4, després d'un rebot que va caçar en Iñigo Amezgarai per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de MyR va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alin Purcăroiu progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de MyR pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ignacio Nájera va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 29 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Ignacio Nájera va ser clau en la jugada d'atac de MyR al minut 29, quan ell mateix va fer una passada brutal a Scott Ziegelwanger, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Xavi Coll gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Per Fyhrborg va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Arosa Atlético

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 6, en un 1 contra 1 amb el porter, però Raimundo Cervero va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Tayfur Hakim des de l'esquerra.
  • 235 Minuto 25 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Dwayne Hanks, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Atlético a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Olaf Ritter va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Raimundo Cervero va fer una estirada espectacular al minut 77, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Olaf Ritter.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Luis Castellanos va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.