Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DavidovikFC (990294) - Aranda Moncayo (308335) » 658742151: T63/R1

Copa 658742151 Información oficial sobre el partido 658742151 en Hattrick

03.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 1

DavidovikFC Alineación oficial del equipo 'DavidovikFC' en el partido 4 - 5 Aranda Moncayo Alineación oficial del equipo 'Aranda Moncayo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
DavidovikFC Alineación oficial del equipo 'DavidovikFC' en el partido 1 - 6 Aranda Moncayo Alineación oficial del equipo 'Aranda Moncayo' en el partido
Tiene bastante suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DavidovikFC

Goles Goles

  • 116 Minuto 5 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 5 minuts quan Marko Zoet va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Achraf El-Mouji, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Marko Zoet sempre és una garantia. Al minut 27, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Achraf El-Mouji marcar el 2 - 1 per al DavidovikFC.
  • 102 Minuto 68 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 68 de partit i el marcador es posà 3 - 5 quan en Juan García de la Vega, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el DavidovikFC a l'empat.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del DavidovikFC van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Simon Gomes va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pol Sufredo va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Jerzy Beszterda va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pol Sufredo de DavidovikFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Aranda Moncayo

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): En Arttu Malmila va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jonas Gröönborg la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 29 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Zahid Norshahrul Idlan marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Passats 35 minuts de partit, Moncayo es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Bastiaan Derissen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Zahid Norshahrul Idlan va ser l'anotador del 2 - 4.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Bastiaan Derissen de Moncayo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 5 al minut 66. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Zoran Tokić va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Zoran Tokić va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Pedro Arambide va estar atent i va desviar la pilota a córner.