Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Bocachanclas (1461921) - Payo pony (493215) » 658742121: T63/R1

Copa 658742121 Información oficial sobre el partido 658742121 en Hattrick

03.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 1

F.C.Vegan Alineación oficial del equipo 'F.C.Vegan' en el partido 2 - 6 Payo pony Alineación oficial del equipo 'Payo pony' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
F.C.Vegan Alineación oficial del equipo 'F.C.Vegan' en el partido 4 - 4 Payo pony Alineación oficial del equipo 'Payo pony' en el partido
Tiene mala suerte 3.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,8 % 37,4 % 31,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Vegan

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): F.C.Vegan, atacant per l'esquerra al minut 18, va aprofitar el magnífic llançament de Jawad Saif Al-Kindy per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 125 Minuto 24 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 1 el va marcar Jawad Saif Al-Kindy a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): El F.C.Vegan no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Amine Afaldi es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 13 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Diogenis Manolas va ridiculitzar a en Manuel Laín Entralgo amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): F.C.Vegan va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Henryk Telenga va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 239 Minuto 39 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Maciej Żmuda-Trzebiatowski va deixar a Manuel Laín Entralgo assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Henryk Telenga va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 44 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jawad Saif Al-Kindy de F.C.Vegan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Amine Afaldi de F.C.Vegan es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Al minut 87 en Eddy Steppe va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Payo pony

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 33, quan Joan Esparbé va posar els visitants Payo per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 180 Minuto 41 (Gol de falta): Passaven 41 minuts quan en Joan Esparbé va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 3.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Juan Paternina va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 56 de partit va donar a Payo l'avantatge per 1 - 5. Juan Paternina en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Manuel Laín Entralgo va aprofitar un error defensiu al minut 83, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 6 al marcador per a Payo.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ángel Canillas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xuan Tarruella de Payo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.