Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Stuani (1599597) - Miestrella f.c (1414777) » 658741548: T63/R1

Copa 658741548 Información oficial sobre el partido 658741548 en Hattrick

03.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 1

Real Murcianikos Alineación oficial del equipo 'Real Murcianikos' en el partido 4 - 5 Miestrella f.c Alineación oficial del equipo 'Miestrella f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Murcianikos Alineación oficial del equipo 'Real Murcianikos' en el partido 1 - 4 Miestrella f.c Alineación oficial del equipo 'Miestrella f.c' en el partido
Tiene bastante suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,9 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Murcianikos

Goles Goles

  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ximo Alzamora, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): En Rafael Fernández Romero va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a César Díaz de Murcianikos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Murcianikos, César Díaz, col·locà la pilota just a les mans d'en Carl Haugland. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Emilio Roig anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Murcianikos.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Murcianikos Santos Naveira no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Carl Haugland es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Fernando Estornell Campos va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Arcadio Nadal Pérez va xutar fora per a Murcianikos, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!

Miestrella f.c

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): Amb 12 minuts jugats, Gustavo Adolfo Fleitas de Miestrella va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Víctor Diezma Dillanes va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Vladimir Goloveshkin de Miestrella va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 22 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Josu Baltzola, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 239 Minuto 48 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Víctor Diezma Dillanes va ridiculitzar a en Fernando Estornell Campos amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 207 Minuto 58 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En David Echevarriabengoa va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 66 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 66 per Luc Foulonneau va anar a parar a la creueta.
  • 271 Minuto 104 (Ocasión por el centro): Miestrella va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 104, quan Víctor Diezma Dillanes va quedar-se sol davant el porter David Cuell, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luc Foulonneau es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Vladimir Goloveshkin de Miestrella, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival David Cuell en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Miestrella, Luis Jorge Valtierra, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Víctor Diezma Dillanes de Miestrella va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 057 Minuto 128 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Miestrella David Echevarriabengoa va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter David Cuell va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 4 - 4
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Oleguer Jener de Miestrella és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 5.