Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pufeiros F.C (774597) - Golfos United F.C (308353) » 658741487: T63/R1

Copa 658741487 Información oficial sobre el partido 658741487 en Hattrick

03.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 1

Si tiras a empotrón me llevo el balón Alineación oficial del equipo 'Si tiras a empotrón me llevo el balón' en el partido 2 - 3 West Jamon F.C Alineación oficial del equipo 'West Jamon F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Si tiras a empotrón me llevo el balón Alineación oficial del equipo 'Si tiras a empotrón me llevo el balón' en el partido 1 - 1 West Jamon F.C Alineación oficial del equipo 'West Jamon F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,5 % 34,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Si tiras a empotrón me llevo el balón

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): El empotrón va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Charles Friant la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Isidoro Villatoro, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): empotrón van sortir al contraatac al minut 59, però Cándido Carralón va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Álvaro Llerena de empotrón va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Álvaro Llerena de empotrón va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Javier Mora de empotrón, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Markus Heiss en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Lázaro Escornallón xutant per a empotrón va fer anar la pilota just on la volia, però Markus Heiss, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Isidoro Villatoro va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de empotrón a la tanda de penals: 2 - 1!
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de empotrón, David Salazar, col·locà la pilota just a les mans d'en Markus Heiss. El marcador: 2 - 2.

West Jamon F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de West Jamon la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 270 Minuto 58 (Ocasión de falta): Lander Altzusta va xutar magistralment una falta al minut 58 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 270 Minuto 70 (Ocasión de falta): En Lander Altzusta va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 70. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Iván Alesanco es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Bohdan Osoh s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Vladimiro Rubio Saenz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 0 - 1 per a West Jamon.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Pelayo Castillo de Araujo de West Jamon va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Benjamin Campbell va xutar fora per a West Jamon, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de West Jamon, Armando Jiménez Rota, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de West Jamon Gabriel David Guerreiro no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mario Sáenz Hernández es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.